دسته‌بندی نشده

یخ خشک درحمل ونقل (دارویی،پزشکی،آزمایشگاهی)

 

تولید یخ خشک
یخ خشک برای نگهداری کالاهایی است که به دمای بسیار سرد یا انجمادنیاز دارند استفاده میشود.یخ خشک قادر است “زنجیره سرد” را در کل پروسه توزیع از تولید تا مصرف کننده نهایی را حفظ کند .
در صنعت پزشکی حمل و نقل فرآورده های دارویی یکی از مراحل مهم در تعیین کیفیت محصول محسوب می شود. بنابراین، یخ خشک ماده ای است که نقش حیاتی در حفظ کیفیت مطلوب دارویی رادارد.
نگهداری داروها با یخ خشک
شرکت های داروسازی از یخ خشک برای حمل و نقل و به عنوان یک عامل خنک کننده برای پروژه های تحقیقاتی استفاده می کنند. مزیت اصلی یخ خشک برای حمل و نقل دارویی این است که یخ خشک می تواند دمای مناسبی را برای محصولات دارویی برای مدت طولانی حفظ کند. دمای یخ خشک CO2 در حالت جامد 109.3- درجه فارنهایت-78.5 درجه سانتیگراد است. یخ خشک برای حفظ زنجیره سرد در طول حمل و نقل داروها (تجهیزات پزشکی، آزمایش‌ها، کیت‌ها، کشت ها و مواد تحقیقاتی) یا مواد غذایی (محصولات منجمد،  مواد غذایی منجمد ) استفاده می‌شود.
برای اهداف حمل و نقل می توان از بلوک های بریده شده با نام قالبی و یا یخ خشک گلوله ای استفاده کرد. ما می‌توانیم بلوک‌های یخ خشک را به ابعادی برش دهیم که مطابق با نیازهای خنک‌ کننده و فضای مشتری باشد.

استفاده از یخ خشک

مزایای استفاده از یخ خشک

  • استفاده از یخ خشک آسان است
  • سرمای شدید و دمای پایدار -78.5 درجه سانتی گراد آن را برای خنک کردن ایده آل می کند
  • نیازی به سرمایه گذاری گران قیمت در تجهیزات خنک کننده ندارد
  • بلافاصله از جامد به گاز تبدیل می شود که تضمین می کند هیچ سیالی آزاد نشده یا باقی مانده ای باقی نمی ماند
  • گاز آزاد شده (CO2) تقریباً 1.5 برابر سنگین تر از هوایی است که از طریق آن محیط اطراف آن بدون باکتری و میکروب باقی می ماند.
  • یخ خشک غیرسمی، غیر قابل اشتعال، بی بو و بی مزه است وتاثیری روی محموله نمی گذارد.

yakh khoshk

الزامات ایمنی برای حمل و نقل یخ خشک

حمل و نقل یخ خشک به برخی اقدامات احتیاطی برای کاهش خطرات و عوارض نیاز دارد. در اینجا برخی از الزامات ایمنی اساسی برای حمل و نقل یخ خشک آورده شده است.
  1. یخ خشک را نمی توان در یک ظرف دربسته حمل کرد زیرا در طول تجزیه گاز دی اکسید کربن آزاد می کند.
  2. بسته یا ظرفی که در آن یخ خشک استفاده می شود باید دارای گذرگاه هوا باشد تا گاز دی اکسید کربن آزاد شود.
  3. برچسب زدن مناسب برای حمل و نقل یخ خشک ضروری است. کلیه کالاها باید با دستورالعمل ها و خطرات مناسب علامت گذاری شوند تا بتوانند به درستی با حمل و نقل یخ خشک همراه شوند
  4. قرار گرفتن طولانی مدت در معرض یخ خشک می تواند آسیب  به پوست وارد کند. افرادی که در خدمت حمل و نقل یخ خشک هستند باید همیشه دستکش بپوشند تا از هر گونه آسیبی جلوگیری شود.
  5. برای ایمنی بیشتر، کاربران یخ خشک نیز باید از ماسک استفاده کنند تا از عوارض یخ خشک در هنگام تصعید جلوگیری کنند.
  6. باکس هایی که یخ خشک در آنها ذخیره می شود باید از طریق بررسی یکپارچگی انجام شود زیرا بسیاری از مواد ممکن است توسط یخ خشک در معرض خطر قرار گیرند.
  7. از ورود به مناطق تهویه ضعیف که در آن یخ خشک ذخیره می شود، خودداری کنید
  8. زمانی که یخ خشک فرآیند تصعید را طی می کند، گاز دی اکسید کربن آزاد می شود و اگر گاز به خوبی تهویه نشود، در جو محدوده مربوطه باقی می ماند
    حفظ کیفیت مواد غذایی با یخ خشکیونولیت یخ خشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.